2700 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item
Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Afbeelding object code logo
door hét Goede Nieuws™ Laatste wijziging: 25-11-2023 18:01
Workspace Kabinetsformatie.nl
door De Formateur gepubliceerd 24-11-2023 Laatste wijziging: 26-11-2023 13:36
Kabinetsformatie.nl is het initiatief voor algemeen en bijzonder gebruik van de domeinnaam waarbij de bijzondere gebruikers onder andere zijn de formateur en de voorzitters van de fracties in de Tweede Kamer die online thuiswerkend steun geven aan de formatie van het kabinet.
Wilders wint dankzij terrorismedreigingen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 24-11-2023 Laatste wijziging: 23-11-2023 20:03 — opgeslagen onder: , ,
Dat Geert Wilders met zijn Partij voor de Vrijheid de verkiezingen kan winnen en niet levenslang in de cel zit wegens schuld aan verhogen van terreurdreigingen en de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld, heeft hij te danken aan bedreigingen met terrorisme door zijn zionistische vrienden. Het geval wil dat de helden van Geert Wilders de grote initiators zijn van de Holocaust. Om te voorkomen dat dit algemeen bekend wordt bedreigen zionisten autoriteiten met terroristisch geweld om de feiten niet te objectiveren.
Gewone man kiest VVD
door De Gewone Man gepubliceerd 20-11-2023 Laatste wijziging: 19-11-2023 18:00 — opgeslagen onder: ,
Een stem op de VVD is een stem op de gewone man. Henk en Ingrid worden het best vertegenwoordigd als burgers in de democratische rechtsstaat door de VVD. Ook de gewone man is het niet altijd eens met de VVD. Hoeft ook niet. Beter is niet te krijgen. De rest is helemaal hopeloos. Minister van Justitie Dilan Yeşilgöz-Zegerius van de VVD blijkt het veel beter gedaan te hebben dan deskundigen aanvankelijk vreesden omdat ze geen enkele juridische achtergrond bezit. Bovenverwachting goed. Waarom zou een vrouw van Turkse afkomst geen minister-president kunnen zijn? Genoeg Nederlanders die in Ankara de orde willen bepalen.
Geert Wilders terroriseert Joden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-11-2023 Laatste wijziging: 19-11-2023 17:44 — opgeslagen onder: , ,
De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van de Holocaust. Vrienden van Wilders strijden tegen Joden die de feiten openbaren en bedreigen autoriteiten met terrorisme om de feiten niet te objectiveren. Wilders is persoonlijk schuldig aan de aanslag in Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. Daarom worden wegen bewandeld op weg naar de rechtsingang bij de strafrechter voor inhoudelijke behandeling van dikke dossiers die daarop betrekking hebben. Wilders wist en kon weten wat hij uithaalde met FITNA. Uit documenten van de Overheid blijkt dat Wilders door experts is geïnformeerd over de gevolgen van zijn negativiteit bij en tijdens gewapend conflict.
Partij Omtzigt ondemocratisch
door De Gewone Man gepubliceerd 13-11-2023 Laatste wijziging: 12-11-2023 18:17 — opgeslagen onder: ,
Het Nieuw Social Contact van oud CDA-lid Pieter Omtzigt laat zien niet democratisch te zijn. Pieter Omtzigt en zijn partij willen dat op hen wordt gestemd en maken pas bekend wie zij als premierskandidaat zien als zij de verkiezingen hebben gewonnen. Omzigt vindt de premier onbelangrijk. De gewone man wil weten wie hij kiest. Pieter Omtzigt is van het World Economic Forum. Zijn Nieuw Social Contract is gespiegeld aan het Nieuw Social Contract van het WEF. Voor hetzelfde geld tovert Pieter Omtzigt de WEF-voorzitter Klaus Schwab uit de hoge hoed als premierskandidaat van buiten de politiek voor zijn minderheidskabinet wanneer het NSC de verkiezingen wint.
Gaza begint in Auschwitz
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-11-2023 Laatste wijziging: 12-11-2023 17:21 — opgeslagen onder: , ,
De geschiedenis van het conflict in Gaza begint in Auschwitz waar de Zionisten eerst zes miljoen Joden hebben vergast op hun Endlösung. Eigenlijk begint het te Basel 1897 toen de kwaadaardige-elite besloot de Joodse staat op te richten zogenoemd voor een volk zonder land. Door geschiedsvervalsing der Zionisten and friends in de journalistiek en media zijn meeste mensen niet ermee bekend dat de Joden, het gehele Joodse volk, al sinds 1895 vakkundig het zwijgen worden opgelegd door de Zionisten en hun media. De Zionisten zijn een beweging van antisemitisch gemotiveerde journalisten die te Basel 1897 het conflict in Gaza beginnen met de oprichting van de zogenoemde Joodse staat.
De onzin van Rob Jetten
door De Gewone Man gepubliceerd 06-11-2023 Laatste wijziging: 05-11-2023 14:38 — opgeslagen onder: , ,
Het stemadvies van de gewone man is om geen Rob Jetten te kiezen en niet te stemmen op D’66. Rob Jetten deugt niet. Voor geen meter. Dat hij op mannen valt speelt daarbij geen enkele rol. Het is vooral het chronische gebrek aan basiskennis. Basisfeit is nu eenmaal dat non-binair niet bestaat. Als het universum non-binair moest zijn viel het uit elkaar. Alles is binair. Plus en min. Yin en Yang. Zwart en wit. Dat zijn vaste patronen in de natuur waarmee Onze Lieve Heer orde schept in de onderliggende chaos.
De pogroms van GeenStijl
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-11-2023 Laatste wijziging: 05-11-2023 13:40 — opgeslagen onder:
Zo nu en dan steekt het hardnekkige antisemitisme van GeenStijl de kop op. GeenStijl begint over pogroms op Joden in verband met de aanval op een Israëlisch vliegtuig in Dagestan vorige week. Het wordt nog altijd als pijnlijk ervaren dat GeenStijl het heeft over: “eindelijk FITNA maakt slachtoffers. Officieel: eerste echte Fitna-doden”. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van de Holocaust. GeenStijl kan dit weten want het is opgericht door Telegraafadepten en de Telegraaf is in ieder geval sinds 1922 betrokken bij de voorbereidingen op de vorige Holocaust en volgende Holocaust.
Het verhaal van Lisa
door J.L. de Kreek gepubliceerd 30-10-2023 Laatste wijziging: 29-10-2023 17:51 — opgeslagen onder: , ,
Klokkenluider Huig Plug en de moeder van Lisa staan deze week terecht. Zij moeten zich verantwoorden voor de strafrechter in verband met beweerdelijk door hen gepleegde feiten. Iedereen kent het verhaal van Lisa zoals gebracht door Argos. Goed verhaal wat vragen oproept en onderzoek rechtvaardigt. Lisa is niet de echte naam van het slachtoffer. Ze bestaat echt. Ze zou zwanger geweest zijn op haar veertiende, misschien van haar vader. Misschien van andere mannen die haar verkracht en misbruikt zouden hebben in de bosjes in Den Haag ergens.